"Breken om te maken"

Uw partner in sloop en renovatie werkzaamheden

Oplossingsgericht – Doeltreffend – Goedkoop

 

MvS Sloopbedrijf heeft al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord en Veilig Slopen.

Als sloopaannemer bestaat onze hoofdtaak uit het coördineren en uitvoeren van renovatiesloopwerkzaamheden, bij sprake van verbouwen, moderniseren, restaureren, renoveren en onderhoud van monumentale panden, complete gebouwen of objecten.

Renovatiesloop is precisiewerk waarbij nauwkeurige uitvoering van groot belang is. Weten en zien hoe een bouwconstructie in elkaar zit alvorens aan de sloopwerkzaamheden te starten vergt enige kennis van bouwen. In oude gebouwen komen we veel verschillende bouwmaterialen tegen, deze zullen allemaal herkent moeten worden. Bij MvS Sloop & Renovatie kunt u rekenen op dit vakmanschap.  

Wij voeren werkzaamheden uit voor zowel bouwondernemingen alsook rechtstreeks voor eigenaren en beheerders van gebouwen/panden of objecten met uiteenlopende wensen.


Particulier:

Ontzorgen door werk uit handen te nemen!

Door onze particuliere klant worden wij het meest ingezet voor de sloopwerkzaamheden van badkamers en keukens, het slopen van vloeren en wanden, het verwijderen van vloerbedekking en schroten én het volledig verwijderen van aanbouwen of schuren.

Heeft u een mooi verbouw-verbeter/plan voor uw woning klaarliggen, maar ziet u op tegen de zware, vuile of ingewikkelde sloopwerkzaamheden? Dan willen wij u hier graag bij ontzorgen. MvS Sloop & Renovatie neemt de uitvoering van deze werkzaamheden uit handen en adviseert u op verschillende bouwkundige vlakken.

Onder sloopdiensten kunt u specifiek zien wat wij voor u kunnen betekenen. 


Zakelijk: 

Samenwerken om een kwalitatief hoog eindresultaat neer te zetten!

Wij voeren werkzaamheden uit voor projectontwikkelaars, aannemers en eigenaren of beheerders van gebouwen en panden. Wij worden het meest ingezet voor het demonteren van systeemplafonds en systeemwanden, het slopen van binnenwanden en kozijnen, gevelkolommen en gevels en voor/kaal- strippen van, boor en freeswerkzaamheden en het casco opleveren van panden.

In een steeds complexere en snel ontwikkelende bouwsector is een degelijke samenwerking binnen de branche niet weg te denken. Gezien de opbouwwerkzaamheden de renovatiesloopwerkzaamheden altijd opvolgen, is het bundelen van de krachten van groot belang. Door de verschillende expertises optimaal in te zetten, is het elke keer weer mogelijk om de belofte aan de eindgebruiker of opdrachtgever waar te maken.

Onze klant waardeert de snelheid doch nauwkeurig van ons werk, dit biedt zekerheid in een tijdige afronding van een project.