"Breken om te maken"

Uw partner in sloop en renovatie werkzaamheden

Over MvS Sloopbedrijf


 MvS Sloopedrijf is een eenmanszaak waar Martien van Schijndel de eigenaar van is. Martien heeft ruim 15 jaar ervaring in de sloopbranche en heeft als voorman de laatste jaren als werknemer grote verantwoordelijkheid gedragen bij de uitvoering van complexe sloop projecten. Omdat hij persoonlijk altijd streeft naar een hoge kwaliteit heeft hij zich door de tijd heen ontwikkeld tot een echte specialist op het gebied van slopen en is hij een generalist op het gebied van alles wat bij het slopen komt kijken.

Door zijn interesse in het sloop vak, zijn leiderschap en expertise is hij in januari 2019 zijn eigen onderneming opgestart. In samenwerking met een bekwaam team van slopers wordt elk sloopproject met een kwalitatief hoog eindresultaat opgeleverd.  

Bij MvS Sloopbedrijf willen wij u als klant altijd breder bedienen, dit doen wij door een oplossing te vinden voor elk probleem, helder en duidelijk te communiceren en u altijd van een passend advies te voorzien.

Onze mentaliteit is; “hard werken loont” dit is ook terug te zien in de snelheid doch nauwkeurigheid waarop er gewerkt wordt en de hoge wil om te werken.  


Doel:

MvS Sloop & Renovatie heeft de ambitie om van eenmanszaak uit te groeien naar een mooi bedrijf die uit respect voor mens en natuur op maatschappelijk vlak zijn bijdrage levert. Dit door enerzijds werkgelegenheid te creëren en anderzijds de uitputting van de aarde tegen te gaan door de recycle cyclus te stimuleren waardoor er minder nieuwe grondstoffen nodig zijn, voor de productie van bouwmaterialen . Vanuit die hoedanigheid is de wens in de toekomst een recycling bedrijf op te starten, want dan is de cirkel rond.