Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Bouwhulp MvS Sloopbedrijf

Als bouwhulp bieden wij u ondersteunende werkzaamheden gericht op renovatiesloop. Zodat u de focus kan houden op de verfijnde werkzaamheden.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Loopt u tegen complexe zaken aan waar u zelf geen raad mee weet? MvS Sloopbedrijf biedt u gratis en vrijblijvend een gedegen advies.

Prijs incl. afvoerkosten

Afvoerkosten zijn altijd in de prijs inbegrepen, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Landelijk sloopbedrijf

Wij zijn als sloopbedrijf door heel het Nederland actief. Wij zijn niet plaatsgebonden en zijn u overal in het land graag van dienst.

Bouwhulp: de ondersteuning bij uw bouwproject!

Als allround bouwhulp zijn wij de ondersteuning binnen uw bouwproject. Wij werken met eigen gereedschap die aan de wettelijke eisen voldoet. Wij komen door heel het land, werken snel en zijn onafhankelijk.

Met onze jarenlange bouwkennis, begrijpen wij het vak als geen ander. Het kan voorkomen dat er qua tegenvallende factoren vertraging in de oplevering dreigt. Ook in deze gevallen zijn wij u graag te hulp. Een samenwerking levert u gegarandeerd een flinke tijdsbesparing op.

Bouwhulpdiensten MvS Sloopbedrijf

Wij denken met u mee, zijn flexibel en komen altijd onze afspraken na. Naast de reguliere diensten die wij aanbieden zijn hier een aantal uitgelicht. U kunt een beroep op ons doen voor de volgende zaken:

 • Het inschakelen van extra mankracht
 • Sloopwerkzaamheden van grof tot fijn
 • Assisteren bij bouwwerkzaamheden
 • Boren – zagen
 • Hakken van betonnen vloeren
 • Verwijderen van vloerbedekking in bijvoorbeeld bedrijfshallen.
 • Demonteren van gevels
 • Afval scheiden met oog op recycling
 • Bij dakrenovatie bieden wij daksloop aan
 • Het casco strippen van panden
 • Opruimen van puin
 • Een opgeruimde, schone en overzichtelijk bouwplaats is veilig(er). Wij maken dit mogelijk!

Daarom kiest u voor MvS Sloopbedrijf!

 • MvS Sloopbedrijf is VCA gecertificeerd en BRL SMVS-007 gediplomeerd!
 • MvS Sloopbedrijf is oplossingsgericht hierdoor is geen uitdaging te groot!
 • MvS Sloopbedrijf werkt doeltreffend, is de professional die uw project conform plan, binnen budget en tijd realiseert!

MvS Sloopbedrijf is betaalbaar, u bent met het inschakelen van extra capaciteit bij ons het voordeligst uit!

Bekijk onze projecten

Voorbereidende werkzaamheden

Onder voorbereidende werkzaamheden verstaan wij alle renovatiesloopwerkzaamheden voorafgaand aan de wederopbouw van een ruimte of een pand. Deze voorbereidingen voeren wij onder andere uit voor verschillende installatiebedrijven. Denk aan het slopen van badkamers/keukens, het boren van gaten voor nieuwe afvoeren, of het frezen van sleuven voor nieuw leidingwerk. Door dit werk uit handen te geven volgen uw projecten elkaar naadloos op.

Regiewerk bouw

Is door de aard van het werk of wegens tijdgebrek, het niet mogelijk om de werkzaamheden goed te omschrijven of te begroten en is hierdoor een vaste aanneemsom niet mogelijk, zijn wij ook in te huren op regiebasis. U vergoedt ons in dit geval enkel de uitvoeringskosten (arbeidsloon en materiaal) Wij hanteren een transparante registratie, communiceren helder en duidelijk en zijn een fijne samenwerkingspartner.

Veelgestelde vragen

Hoe zorg ik dat ik bij regiewerk niet te veel betaal?

Naast dat wij elke samenwerking aangaan vanuit goed vertrouwen is het, belastingtechnisch ook goed om de administratie op orde te hebben. Mede daarom houden wij een urenregistratie bij, welke door de uitvoerder/projectleider gecontroleerd en afgetekend kan worden.

Mocht het nodig zijn, kunt kenbaar maken dat een bepaald budget niet overschreden kan worden. U begrenst hiermee uw budget. Wij staan bekend om onze flexibiliteit en in een persoonlijk gesprek zijn deze zaken allemaal te bespreken en vast te leggen.

Wat doet een allround bouwhulp?

In principe fungeren wij als rechterhand van de vakspecialist. De specifieke werkzaamheden die wij als allround bouwhulp aanbieden staan onder de bouwhulpdiensten MvS Sloopbedrijf omschreven.

Op welke termijn zijn jullie in te zetten?

Afhankelijk van onze planning en de omvang van uw opdracht kunt u rekening houden met X+2 (weken)/ X+3 (weken) Een contact moment kan nooit kwaad en is altijd aan te raden. Wij staan u graag te woord en denken met u mee in mogelijkheden.

Opzoek naar iets anders?
Kies hieronder een dienst

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel