Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Daksloopwerk MvS Sloopbedrijf

Het verwijderen van alle oude daken ter voorbereiding van vernieuwing of als voorwerk van totaalsloop.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Loopt u tegen complexe zaken aan waar u zelf geen raad mee weet? MvS Sloopbedrijf biedt u gratis en vrijblijvend een gedegen advies.

Prijs incl. afvoerkosten

Afvoerkosten zijn altijd in de prijs inbegrepen, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Landelijk sloopbedrijf

Wij zijn als sloopbedrijf door heel het Nederland actief. Wij zijn niet plaatsgebonden en zijn u overal in het land graag van dienst.

Daksloop: verwijderen van verschillende dakbekleding

Wij slopen en demonteren allerlei typen daken zowel platte daken als zadeldaken. Hierbij verwijderen wij de dakbedekking tot aan het dakbeschot.

Bij een dakrenovatie, werken wij voor de dakdekker uit, zo kunnen reeds gesloopte dak delen meteen door de dakdekker dichtgelegd worden. Deze werkwijze zorgt voor een feilloze overgang tussen oud en nieuw.

Wij werken op verschillende hoogtes en doen dit in alle veiligheid en deskundigheid door altijd dakrandbeveiliging en harnasbeveiliging te gebruiken. Tot slot voeren wij alle vrijgekomen materialen netjes per afvalstroom af.

Daksloopdiensten MvS Sloopbedrijf

Een gemiddeld dak gaat afhankelijke van het onderhoud, de kwaliteit van het materiaal en de plaatsing hiervan, tientallen jaren mee. Uiteraard komt er een dag dat deze aan vervanging toe is, wanneer het dakbeschot nog in goede staat is, volstaat enkel het vervangen van de dakbekleding. Ook een goed moment om oude isolatie van het dak te vervangen door een duurzame variant.

Wanneer u van plan bent uw dak te vervangen en bent u op zoek naar een dak sloopbedrijf, bent u bij ons aan het juiste adres. De diensten die wij hierin aanbieden zijn:

  • Slopen van dakleer
  • Verwijderen van dakbekleding
  • Slopen van dak bestrating
  • Opzuigen van dakgrind
  • Verwijderen van dakisolatie

Bekijk onze projecten

Slopen van platte daken

Een plat dak geeft een strakke uitstraling en is een van de beste dak oplossingen. Dit type dak zien wij veel voorkomen bij scholen of bedrijfspanden en moderne woningen.

Wij verwijderen verschillende soorten dakbedekking zoals: Bitumen – EPDM – PVC.

Slopen van zadeldaken

Een zadeldak bestaat uit twee helende dakschilden die samenkomen in de nok van het dak. Dit type dak is de meest voorkomende in Nederland en liggen op zowel woningen als op schuren.

Wij verwijderen verschillende soorten dakbekleding zoals: Leien – Keramische/Betonnen dakpannen – Golfplaten– Zink – Riet.

Veelgestelde vragen

Wat is dakbeschot?

Dakbeschot is de laag planken of plaatmateriaal dat de dakconstructie afsluit en waar de dakbedekking op rust.

Hoe gaan jullie het dak eraf halen?

Uitgaande van een plat dat die bedekt is met bitumen (dakleer) We starten met het schoonvegen van het dak, daarna wordt deze ingesneden om vervolgens het dakleer en isolatie te verwijderen.

Hoe lang zijn jullie bezig met het slopen van een plat dak?

Afhankelijk het oppervlak en het aantal lagen waaruit het dak pakket is opgebouwd zal een concreet antwoord op deze vraag mogelijk zijn. Het is sterk afhankelijk van hoeveel lagen dakleer over elkaar heen gebrand zijn. Dit kan namelijk tussen de 1 en de 3 lagen zijn.

Welk gereedschap gebruiken jullie bij dak sloopwerk?

Het handgereedschap die wij gebruiken is een stanleymes, een slijptol voorzien van diamantschijf, motorslijper en een dak snijmachine. Al ons apparatuur is voorzien van de wettelijk eisen dus voorzien is van een keuringsdatum.

Wanneer kan het nieuwe dak erop geplaatst worden?

Mocht dit een plat dak van bitumen zijn, is het vrijwel altijd mogelijk dat na verwijdering van de dakbekleding door ons, de dakbedekker achter het dak weer dichtlegt met een nieuwe bedekking.

Opzoek naar iets anders?
Kies hieronder een dienst

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel