Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Hakwerkzaamheden MvS Sloopbedrijf

Onze expertise is het hakken van complexe constructies met zwaar elektrisch en pneumatisch aangedreven gereedschap.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Loopt u tegen complexe zaken aan waar u zelf geen raad mee weet? MvS Sloopbedrijf biedt u gratis en vrijblijvend een gedegen advies.

Prijs incl. afvoerkosten

Afvoerkosten zijn altijd in de prijs inbegrepen, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Landelijk sloopbedrijf

Wij zijn als sloopbedrijf door heel het Nederland actief. Wij zijn niet plaatsgebonden en zijn u overal in het land graag van dienst.

Hakken: met kracht en uithoudingsvermogen

Hakken is een slooptechniek die wij in de renovatiesloop veel toepassen. De keuze voor deze techniek en met welk materieel hangt af van wat er gesloopt gaat worden, de bereikbaarheid en de overlast die mag worden toegelaten. Bij het breken van gesloten verhardingen en betonvloeren gebruiken wij verschillende breekmethodes.

Het hakken van vloeren, wanden, en funderingen zijn onze meest uitgevoerde hakwerkzaamheden. Wij zijn in het bezit van het juiste materieel en hulpstukken om alle hakwerkzaamheden feilloos uit te kunnen voeren. Tevens werken wij enkel met gereedschap dat voldoet aan de wettelijke eisen dus voorzien is van een keuringsdatum. Wij dragen de verantwoordelijkheid om alleen goedgekeurd gereedschap te gebruiken.

Uw en onze veiligheid staat voorop! En trekken alle nodige maatregelingen om deze te waarborgen.

Hakdiensten MvS Sloopbedrijf

 • Leidingen vrij hakken
 • Sparingen in muren uit hakken
 • Voegen uit hakken
 • Betonvloer uit hakken
 • Cementdekvloer uit hakken
 • Hakken van wandtegels
 • Hakken van vloertegels
 • Vrijzetten van panden en objecten
 • Funderingen vrij hakken
 • Gewapend beton hakken
 • Stenen muur uit hakken binnen
 • Stenen muur uit hakken buiten
 • Betonnen muur uithakken binnen
 • Betonnen muur uithakken buiten
 • Beton breken
 • Beton frezen
 • Gevel en gevelkolommen uit hakken
 • Weghakken van overtollig beton of steenconstructies
 • Uithakken afvoeren en easydrains

Bekijk onze projecten

Betonvloer uithakken

Het uithakken van betonnen vloeren doen we op verschillende plekken binnen en buiten gebouwen. De aanpak is volledig afhankelijk van het type vloer, de dikte en eventuele wapening. Indien nodig zullen wij alvorens met de sloophamer aan de slag te gaan, sleuven in het beton slijpen. Niet elke betonvloer is gemakkelijk te verwijderen. Naast het juiste materieel zijn kracht en uithoudingsvermogen zeer belangrijk om de klus succesvol af te ronden. MvS Sloopbedrijf beschikt over deze eigenschappen en biedt u graag hulp bij het uithakken van uw betonvloer.

Funderingen vrij hakken

Het vrij hakken van funderingen voor het afbreken van (bij) gebouwen of het vrij hakken van funderingen bijvoorbeeld bij de plaatsing van een grotere uitbouw. Alle mogelijke redenen zijn denkbaar, in alle gevallen zijn wij, betrokken. Elke wens is mogelijk en wij voeren deze voor u uit!

Binnen een dag kan een fundering vrijgezet en opgeruimd zijn.

Veelgestelde vragen

Wat als er onderliggend een dubbele wand of vloer ligt?

Niet in alle gevallen kunnen wij precies inschatten uit hoeveel lagen een muur of een vloer bestaat. Wanneer wij onverwachte zaken tegenkomen, zal dit altijd in goed overleg met u besproken worden. Ook hierin staat uw wens centraal en zullen wij ons hierin schikken.

Hoe lang moet ik wachten voordat er een nieuwe vloer/muur geplaatst kan worden?

Wanneer onze hakwerkzaamheden erop zitten zal de plek altijd schoon achtergelaten worden. Dit houdt in dat het vrijwel direct mogelijk is om door te pakken met de opbouw van een nieuwe vloer of een nieuwe wand of andere zaken die bij de uitvoering van uw verbouwing komen kijken.

Help! Ik ben begonnen maar krijg het zelf niet voor elkaar.

Het is geen probleem als u erachter komt dat de klus voor u onuitvoerbaar blijkt. Daar zijn wij voor! Onze hulp wordt in dit soort gevallen vaker ingeschakeld. Wij beschikken over de nodige kracht en uithoudingsvermogen en vooral niet te vergeten, professioneel gereedschap om elke complexe constructie te breken. Schroom niet en neem voor het ‘te laat’ is contact met ons op.

Wat is blauw beton?

Het grootste bestandsdeel van ‘blauw’ beton is hoogovencement. Hoogovencement heeft een andere samenstelling dan portlandcement. Hierbij is in de klinker hoogovenslak (een afvalproduct van de ijzerproductie in een hoogoven) De hardheid van dit type beton is sterker dan ‘grijs’ beton dat uit een samenstelling van portlandcement bestaat.

Wat is de levensduur van een goede vloer?

Dit is uiteraard afhankelijk van de type vloer en het gebruik ervan.
Bij intensief gebruik zal de slijtage harder gaan dan bij een minder intensief gebruik.
Gemiddelde levensduur van een aantal vloeren:
Hout gemiddeld 20 jaar,
Natuursteen gemiddeld 80 jaar,
Tapijt gemiddeld 10 jaar,
Beton levenslang.

Opzoek naar iets anders?
Kies hieronder een dienst

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel