Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Recycling MvS Sloopbedrijf

Omdat bijna alle bouwonderdelen recyclebaar zijn en dat proces oneindig is, ligt onze focus bij alles wat wij doen op recycling.

Offerte aanvragen

Gratis advies

Loopt u tegen complexe zaken aan waar u zelf geen raad mee weet? MvS Sloopbedrijf biedt u gratis en vrijblijvend een gedegen advies.

Prijs incl. afvoerkosten

Afvoerkosten zijn altijd in de prijs inbegrepen, zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Landelijk sloopbedrijf

Wij zijn als sloopbedrijf door heel het Nederland actief. Wij zijn niet plaatsgebonden en zijn u overal in het land graag van dienst.

Recycling: slopen met een duurzaam doel

Wij stimuleren de kringloop van bouwmaterialen door ten alle tijden advies te geven over het mogelijke hergebruik van bouw- en sloopmaterialen. Deze kunnen zowel door u als door ons op de markt aangeboden worden zodat deze materialen als secundaire bouwgrondstof ingezet kunnen worden.

Voor de start van elke sloopopdracht voeren wij een grondstoffeninventarisatie uit en gebruiken de ‘Ladder van Lansink’ als leidraad in ons werk. Dit geeft ons de juiste richting in onze duurzame aanpak bij de verwerking van alle vrijkomende afvalstromen.

Als sloopaannemer zijn wij immers de grondstofleverancier van de bouw en ligt onze focus bij alles wat wij doen op recycling!

Recycle diensten MvS Sloopbedrijf

Metaal recycling

Metalen zijn een waardevolle grondstoffen, daarom ontvangt u bij ons een marktconforme vergoeding voor het leveren hiervan.

 • Metalen inzamelen
 • Metalen sorteren per soort en inleveren bij een gecertificeerd materiaal bedrijf.

Houthergebruik

Hout heeft een lange gebruiksduur die wel op kan lopen van 50 tot honderd(en) jaren. Bij hergebruik van oud hout kunnen mooie nieuwe ontwerpen ontstaan zoals meubels, gevels en nog veel meer. Wij adviseren bruikbaar hout altijd weer op de markt aan te bieden.

 • Hergebruik van houten spanten
 • Hergebruik van houten kozijnen
 • Hergebruik van houten deuren
 • Verhuur afvalcontainersDe afvalcontainer wordt bij u op locatie gebracht en opgehaald. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten bijvoorbeeld 2,5 m3 – 6m3 – 10m3 te bestellen.
  • Huur van puincontainers
  • Huur van houtcontainers

  Huur van bouw- of sloopafvalcontainer

Bekijk onze projecten

Metalen inzamelen

Wij sorteren Ferro metalen en non- Ferro metalen.

Ferro metalen bevatten ijzer als hoofdbestandsdeel en hebben magnetische eigenschappen zoals: ijzer- staal – gietijzer.

Non-Ferro metalen zijn metaalsoorten waar ijzer niet het hoofdbestandsdeel is zoals: aluminium – zink – brons – messing – roestvrijstaal (rvs) – Koper (rood/geel) – koperkabel.

U ontvangt van ons een vergoeding conform marktprijzen voor het aanleveren van bovenstaande metalen.

Afvalcontainer huren

Gaat u klussen en heeft u een afvalcontainer nodig? U kan bij MvS Sloopbedrijf terecht voor de huur van diverse containers. De container wordt in opdracht van ons geleverd en afgevoerd naar het afvalverwerkingsbedrijf.

Heeft u kleinere hoeveelheden klusafval kunt u bij uw eigen gemeente nagaan of en welke materialen naar de gemeentelijke stort afgevoerd mogen worden.

Veelgestelde vragen

Hoe huur ik een afvalcontainer?

MvS Sloopbedrijf biedt u onze particuliere klant als extra service, de huur van verschillende afvalcontainers aan. Voor het huren van een container kunt u in ons contact formulier aangeven welk type container u nodig heeft, hert formaat en wanneer. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk bellen om de bestelling te bevestigen.

Hoe wordt metaal verwerkt?

Wanneer de metalen door ons opgehaald zijn worden deze per soort gesorteerd en afgevoerd naar een (MRF) gecertificeerd metaalrecyclingbedrijf. Hier vindt de volgende stap in het recycle proces plaats. Denkende aan het vermalen van de metalen tot schroot, om deze vervolgens in hoogovens om te smelten naar een nieuwe toepassing.

Waar kan ik gebruikt hout aanbieden?

Bij de start van de sloopopdracht zullen wij u afhankelijk van het type hout en uw locatie, u een aantal alternatieven voorleggen. Er zijn namelijk tal van bedrijven die tweedehands hout inkopen en verkopen.

Hoe weet ik welke afvalcontainer ik moet bestellen?

Voor het bepalen welk type container is het goed om te bepalen welke materiaalsoorten er afgevoerd moeten worden. Zijn dit tegels dan moet er een puincontainer gehuurd worden.
Voor het bepalen welke maat container u het beste kunt huren, kunt u de m3 uitrekenen door lengte x breedte x hoogte (diepte), hier de uitkomst van x 1,3 dan weet u hoeveel kuub afval er van uw klus afkomt en kunt u de meest geschikte maat container huren.

Wat mag er in een bouw- of sloopafvalcontainer?

Bij de huur van een gemengd bouw- sloopafval container mag u verschillende soorten afval afvoeren:

 • Grofvuil of huisraad (geen koel/vries- combinatie)
 • Gips
 • Hout
 • Zand/grond
 • Glas
 • Karton/papier
 • Schoon puin

Let wel, deze prijs ligt hoger dan dat van een gescheiden afvalcontainer.

Opzoek naar iets anders?
Kies hieronder een dienst

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel