Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Thuisblijven; meer tijd om te klussen

Omdat Nederland ‘dicht’ is zit iedereen massaal thuis. Langzaam maar zeker wordt merkbaar hoeveel tijd er vrijkomt door het wegvallen van (werk)reisuren, sluiting van horeca en sportscholen, we hebben zeeën van tijd over, maar wat nu?

Er wordt gemeld dat streamingsdiensten een uitermate stijging in de kijkcijfers en abonnees laten zien, er worden meer boeken en puzzels verkocht en bij bouwmarkten staan er rijen dik met mensen die deze vrije tijd gebruiken om te klussen. Een logisch gevolg die bijdraagt dat je de gedachten even kunt verzetten en niet na hoeft te denken aan wat er allemaal gebeurt.

Thuisblijf (sloop)klussen

Tijdens de Lock-down wordt er naast alle kleine klussen in huis die maanden misschien wel jaren aan de kant geschoven zijn en voor de nodige irritaties hebben gezorgd, ook grotere klussen onder handen genomen. Hier een aantal thuisblijf (sloop)klussen van afgelopen weken op een rij.

Klussen

Omdat iedereen zich in huis moet vermaken en er tijd te over is, wordt de behoefte om de woonomgeving aangenamer te maken groter. Dit resulteert in klussen als:

  • Kapotte onderdelen vervangen of repareren, zoals plinten, wc-brillen- losse deurklinken – vernieuwen van kitlagen etc.
  • Stuclaag verwijderen en nieuw stucwerk aanbrengen, door bijvoorbeeld schimmel of vochtschade.
  • De muren behangen of verven, voor sfeervollere ruimtes in huis.
  • Laminaat vloer verwijderen voor een pvc-vloer, een klus die al maanden op de ‘To-Do’ lijst stond.
  • Niet te vergeten de gehele woningmetamorfose zoals badkamer/toilet en keuken verbouwingen enz.

Tuinieren

Mensen zoeken in deze coronatijd de natuur op voor ontspanning en gaan veelal in de tuin aan de slag.

  • Met dit mooie weer is de tuin goed onder handen nemen een van de meest uitgevoerde klussen van afgelopen weken. Oude stoeptegels, kapot tuinmeubilair en wat allemaal nog opgeruimd moet worden, wordt naar de stort afgevoerd. Ook hier staan de rijen dik.
  • Oude houten planken worden omgetoverd tot bloembak of kweekbak. Kweken is hot!
  • Hekjes en poortjes repareren.

Niet te vergeten de gehele tuinmetamorfoses zoals een nieuw ontwerp voor de tuin, geen tuinschuurtje maar een buitenkeuken onder een veranda enz.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

MvS sloopbedrijf werkt oplossingsgericht, doeltreffend en is zeer betaalbaar!

Ook interessant

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel