Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Sloopwerk projecten MvS Sloopbedrijf

Wij hebben voor elke sloopvraag de oplossing en zijn dé specialist voor uw renovatie. MvS Sloopbedrijf is uw ideale sloopaannemer.

Offerte aanvragen

Sloopwerkzaamheden uit laten voeren aan uw woning/bedrijfspand/object? Dat kan!

DAAROM kiest u MvS Sloopbedrijf!

GECERTIFICEERD:

VCA gecertificeerd: Wij zijn volledig VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) gecertificeerd en investeren structureel op dit aspect.

BRL SVMS-007 richtlijnen: Als gediplomeerd voorman sloopwerken, worden de richtlijnen strikt gehanteerd! Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat MvS Sloopbedrijf een deskundige sloopaannemer is die o.a. kennis heeft van sloopregelgevingen en sloopprocessen.

OPLOSSINGSGERICHT:

Geen uitdaging is ons te groot! Tijdens het afbreken, demonteren of ontmantelen van bouwwerken, kan het voorkomen dat verborgenheden een dreiging vormen voor het voldoen aan de klantwens. Denken hierbij aan niet meegenomen constructieve bepalingen, archeologische fondsen, specialistische stoffen. Deze zorgen voor de meest uiteenlopende uitdagingen. MvS Sloopbedrijf is gespecialiseerd en komt altijd met een gerichte en veilige maatwerkoplossing.

DOELTREFFEND:

Wij zijn de professional die uw sloopproject conform plan, binnen budget en tijd, realiseert! De sloopwerkzaamheden worden gecontroleerd en constructief uitgevoerd. Met een duidelijk plan van aanpak gaan wij doelmatig te werk. Wij zetten verschillende slooptechnieken in. Afhankelijk van precisie of grove werkzaamheden, wordt bepaald welke machines en apparatuur ingezet moeten worden en we voeren de werkzaamheden zowel handmatig als machinaal uit. Dit gebeurt met de hoogste veiligheid, kwaliteit en effectiviteit.

BETAALBAAR:

U bent met uw sloopklus bij ons het voordeligst uit! Wij geven vooraf advies vanuit een kostenbesparend oogpunt, leveren goed en schoon sloopwerk, slopen circulair en komen onze afspraken altijd na.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.