Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Casco strippen kantoorverdieping te Utrecht

Het casco strippen van een kantoorverdieping op de 8ste etage in Utrecht. Het kantoorpand dateert uit 1961. De sloopopdracht is door MvS Sloopbedrijf in samenwerking met een van onze partners uitgevoerd.

Opdracht: Demonteren van systeemplafond en systeemwanden met een oppervlakte van circa 196m2.

Dit kantoorpand gelegen in Utrecht met een hoogte van 70 meter telt 19 verdiepingen. Dit gebouw is in de afgelopen jaren gerenoveerd en volledig gemoderniseerd waarbij er geïnvesteerd is in energiebesparende maatregelen. Inmiddels is het voorzien van ‘Energielabel A’

Wij zijn bij deze opdracht ter versterking ingehuurd door een van onze samenwerkingspartners. Deze heeft na ons vertrek de opdracht verder afgerond.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Demonteren systeemplafond
  • Demonteren systeemwanden

In veel opleveringsvoorwaarden van verhuurders staat vermeld dat het pand ‘verhuurklaar’ opgeleverd moet worden. Voor ieder kantoorpand, winkelpand, bedrijfspand of ander onroerend goed is het van belang de ruimte in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

Bij kantoorpanden gaat het veelal om systeemplafonds, systeemwanden en vloerbedekking. In winkelpanden gaat het vaker om allerlei installaties die zijn aangebracht, die bij einde contract verwijderd moeten worden.

Casco strippen van bedrijfspand

Vanwege bijvoorbeeld leegstand krijgt een bedrijfspand regelmatig een herbestemming. Door een ombouw worden er bijvoorbeeld nieuwe woningen gecreëerd. Het bouwwerk heeft in dit geval zijn economische levensduur nog lang niet bereikt.

Staat u voor de keuze om uw pand om te bouwen of moet het pand i.v.m. een verhuizen of einde contract gestript worden? Wilt u ter voorbereiding een indicatie van de sloopkosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel