Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Gevel demontage landelijk

Geveldemontage van verschillende renovatieprojecten, van woning tot winkelpand. De sloopopdrachten zijn door MvS Sloopbedrijf uitgevoerd.

Opdracht: Het verzoek van de opdrachtgevers was om gevelplaten van verschillende panden verwijderen. De gevels zullen in de nieuwe situatie bekleed worden met duurzamere bouwmaterialen.

In alle gevallen is ervoor gekozen de oude gevel volledig te vervangen voor een nieuwe. Van de vrijgekomen onderdelen wordt altijd bekeken of circulair hergebruik een optie is.

In sommige gevallen gaat het verwijderen van gevels aan woon- en winkelpanden gepaard met het verwijderen van kozijnen, omdat ook deze in het nieuwe ontwerp een andere look  zullen krijgen, of van ander materiaal gemaakt worden.

Het strippen van de gevelplaten doen wij met alle zorgvuldigheid zodat bruikbare onderdelen intact blijven.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Demonteren van aluminium – kunststof – houten – gevelplaten
  • Verwijderen van isolatie
  • Verwijderen van bevestigingsbeugels en aanhechtingen

Gevels zijn er in verschillende materiaalsoorten, dikten en formaten. Ook de bevestigingssystemen verschillen van elkaar. De ene gevel is bevestigd met bv. mechanische ankers waarbij de andere met een verlijmd bevestigingssysteem vastzit.

Een gevel verwijderen gebeurt altijd op hoogte. Gezien hier de nodige veiligheidsvoorschriften gehanteerd moeten worden is het werken met een professioneel bedrijf geen overbodige luxe. Dit zijn werkzaamheden waar MvS Sloopbedrijf u de juiste hulp bij kan bieden.

Gevel demontage

De meest voorkomende werkzaamheden met betrekking tot gevel demontage van panden is het verwijderen van gevelplaten, isolatie en bevestigingsmateriaal. De opdrachtgever is altijd leidend is in wat precies verwijderd en wat behouden moet worden. In samenspraak wordt gekeken en bepaald of er sprake is van hergebruik van materialen.

Bent u van plan om de gevel te vervangen of te verwijderen, bv. door de komst van een groter kozijn, en wilt u ter voorbereiding een indicatie van deze kosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel