Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Slopen betonnen veranda te Gorinchem

Het verwijderen van een betonnen veranda in Gorinchem, aan een bungalow daterend uit 1965. De sloopopdracht is door MvS Sloopbedrijf gecoördineerd en uitgevoerd.

Opdracht: Het verzoek om een veranda op een hoogte van 2,5 meter af te breken. De vrijgekomen ruimte zal bij de tuin getrokken worden.

Veranda’s zijn er in alle soorten, maten en materialen. Een veranda blijft altijd een persoonlijke keuze. Deze klant heeft het idee om in de vlakke vloer die nu gelijkloopt aan de tuin, gaten voor de afwatering te boren en op de plek waar de veranda gestaan heeft een berg aarde tegen de woning aan te plaatsen die naar beneden afloopt, en deze beplanten.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Hakken van de betonvloer incl. de tegel vloer
  • Verwijderen stalen constructie
  • Verwijderen betonnen constructie

Een veranda op de hoogte van 2,5 meter slopen is een uitdaging. Wij hebben deze opdracht in alle veiligheid uitgevoerd. En naar volle tevredenheid van de klant.

Beton maakt plaats voor groen. Door groen aan te leggen op de vrijgekomen plek onder de veranda, creëert de klant een groenere omgeving. Groen moet je altijd doen zeggen wij dan!

Verwijderen veranda

Het komt voor dat een nieuwe huiseigenaar niet gecharmeerd is van een veranda en deze vervolgens wil laten slopen.

Wanneer deze veranda nog in goede staat verkeert is verkopen een optie. De koper zal dan in de meeste gevallen de veranda bij u ophalen en deze ter plaatse demonteren. In geval dat een veranda niet in delen te verwijderen is of de levensduur ten einde is, is slopen een optie.

Bent u van plan om uw veranda te laten slopen en wilt u ter voorbereiding een indicatie van de sloopkosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel