Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Uithakken plavuizenvloer Berkel-Enschot

Uithakken van plavuizenvloer inclusief vloerverwarming in verband met lekkage. De woning dateert uit 1980. De sloopopdracht is door MvS Sloopbedrijf gecoördineerd en uitgevoerd.

Opdracht: Het verwijderen van een plavuizenvloer inclusief de onderliggende vloerverwarming.

Bij aankoop van deze woning heeft de klant van de voormalige eigenaar begrepen dat er een lekkage in de vloerverwarming zat. Gezien deze qua omvang niet met dichtwerk te herstellen was, heeft de klant het besluit genomen om vóór intrek de complete vloer te laten verwijderen.

Het was van zeer groot belang  dat de keuken ongeschonden bleef, omdat deze nog in een uitstekende staat verkeerde en volledig naar smaak was. Uiteraard is deze wens gehonoreerd.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Verwijderen plavuizenvloer
  • Verwijderen onderliggende cementdekvloer
  • Verwijderen vloerverwarming

Voor het verwijderen van deze plavuizenvloer hebben we hak- en breekwerk toe moeten passen. De vloer lag in cement.

Deze opdracht hebben wij binnen een dag uitgevoerd.

Een vloertegel kan zowel gelijmd als in een cementvloer gelegd zijn. Een tegel die gelijmd is, is vaak eenvoudiger te verwijderen. Wel kunnen er nog lijmresten achterblijven en moet de vloer (afhankelijk van het type nieuwe vloer) achteraf nog opgeschuurd of geëgaliseerd worden. Wanneer deze in cement gelegd is, moet er dieper gehakt worden en is dit over het algemeen een intensievere klus.

Verwijderen plavuizen vloer

Plavuizen zijn vloertegels van gebakken klei of porseleinaarde. Deze hebben een sfeervolle uitstraling en liggen vaak in oude boerderijen, kloosters of woningen met een rustieke stijl.

Het verwijderen van vloertegels – plavuizen – tegelvloer is fysiek zwaar werk dat met goed gereedschap op de juiste manier uitgevoerd kan worden. Wij nemen u dit graag uit handen.

Bent u van plan om vloertegels – plavuizen – tegelvloer te laten slopen en wilt u ter voorbereiding een indicatie van de sloopkosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel