Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Verwijderen gewapend beton te Maarheeze

Hakwerkzaamheden uitgevoerd voor het verwijderen van een gewapend betonnen buitenvloer. De sloopopdracht is door MvS Sloopbedrijf gecoördineerd en uitgevoerd.

Opdracht: Het verzoek een gewapende buitenvloer uit te hakken die jarenlang gediend heeft als fundament (23cm.) van een opbouwzwembad.

Met het verstrijken van de tijd heeft de klant besloten dat het fundament van het zwembad afgebroken kon worden. Het vrijgekomen oppervlak zal bij de tuin getrokken worden.

Het is belangrijk bij het hakken van gewapend beton om dit in stukken te hakken die gesjouwd kunnen worden. Een redelijke omvang is tussen 30 en 50 cm. Grote blokken kun je namelijk moeilijker tillen waardoor het werk onnodig verzwaard wordt. En wanneer deze in een container afgevoerd moeten worden mogen deze niet groter dan 50 centimeter zijn.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Opruimen van oude zwembadattributen
  • Hakken van gewapend beton
  • Afvoeren van gewapende betonblokken
  • Het oppervlak afgevlakt

De uitdaging bij deze opdracht was de afstand tussen de container en de werkplek. Maar het is geen obstakel gebleken want met het juiste gereedschap is het slopen van een betonvloer een gemakkelijke klus voor ons. Het verwijderen van deze gewapende betonnen vloer hebben wij binnen een dag en naar alle tevredenheid afgerond.

Verwijderen gewapend beton

Wanneer een gewapende betonvloer gesloopt moet worden, zullen bij het gebruik van het juiste gereedschap de stalen staven, verweven in het beton, in kleinere stukken afbreken. Daarbij blijven deze vastgehecht aan de betonnen delen. Bij de meeste containerbedrijven kan dit zonder verdere splitsing ingeleverd worden.

Bent u van plan een betonnen constructie te laten slopen en wilt u ter voorbereiding een indicatie van deze kosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel