Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Verwijderen vloer incl. egaliseren te Uden

Het verwijderen van een plavuizenvloer met behoud van onderliggende vloerverwarming en egaliseren van de vloer. Daarnaast moest de keuken worden gesloopt. Deze opdracht is in samenwerking met een van onze partners uitgevoerd.

Opdracht: Verwijderen van de keuken en plavuizenvloer met behoud van de vloerverwarming en aansluitend egaliseren.

De nieuwe eigenaar van deze woning wilde graag een pvc-vloer in plaats van een tegelvloer en tevens een andere keuken.

Bij het leggen van een pvc-vloer is het van belang dat dit op een gladde en vlakke ondergrond gebeurt. Aangezien de lijmresten bij het verwijderen van de plavuizenvloer nog best grof waren, is de vloer door ons ook meteen geëgaliseerd.

Wij zijn bij deze opdracht ter versterking ingehuurd door een van onze samenwerkingspartners. Samen hebben wij deze opdracht volgens de klantwens uitgevoerd.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Demonteren keuken
  • Hakken wandtegels keuken
  • Afdoppen waterleiding keuken
  • Hakken plavuizen
  • Egaliseren vloer

Een houtvrije parketvloer die wel 25 jaar mee gaat, is een keuze die steeds vaker gemaakt wordt. Een warme houtlook én voordelen zoals duurzaamheid, sterk, gemakkelijk in onderhoud, vocht- en waterbestendig, geluiddempend en ga zo maar door.

Er zijn twee soorten pvc-vloeren:

  1. Gluedown of Dryback: wordt op een vlakke betonvloer of een zwevende ondervloer gelegd.
  2. Uniclick: stroken die al op een ondergrond gelijmd zijn.

Uw vloerenlegger zal in samenspraak met u bepalen welke wijze het meest geschikt is in uw geval. Wij zorgen er in ieder geval voor dat beide opties na onze werkzaamheden mogelijk zijn.

Verwijderen plavuizen vloer

Plavuizen zijn vloertegels van gebakken klei of porseleinaarde. Deze hebben een sfeervolle uitstraling en liggen vaak in oude boerderijen, kloosters of woningen met een rustieke stijl.

Het verwijderen van vloertegels – plavuizen – tegelvloer is fysiek zwaar werk dat met goed gereedschap op de juiste manier uitgevoerd kan worden. Wij nemen u dit graag uit handen.

Bent u van plan om vloertegels – plavuizen – tegelvloer te laten slopen en wilt u ter voorbereiding een indicatie van de sloopkosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel