Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Regiewerk ProRail Nederland

Vernieuwing van het spoor in verband met spooronderhoud. ProRail zorgt voor een veilig en duurzaam spoor dat ook voldoet aan de vraag van de toekomst. De sloopopdracht is door MvS Sloopbedrijf uitgevoerd.

Opdracht: Op regiebasis werkzaamheden aan het spoor uitgevoerd in opdracht van een erkende spooraannemer. De werkzaamheden worden altijd op momenten uitgevoerd waarbij vervoerders, reizigers en omwonenden zo min mogelijk hinder hiervan ondervinden.

De werkzaamheden zijn divers en zeer gevarieerd.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Ballast tussen de rails leggen
  • Spoorovergangen vernieuwen
  • Spoorrails op maat slijpen
  • Verwijderen van betonelementen

De uitvoering van de werkzaamheden zijn nodig om het spoor betrouwbaar en veilig te houden en dus risico’s op botsingen en ontsporingen te verkleinen.

Voor de actuele werkzaamheden aan het spoor kunt u altijd een kijkje op de site van ProRail nemen.

Regiewerk grote projecten

Op regelmatige basis worden wij benaderd i.v.m. extra bemanning voor zware en complexe werkzaamheden. Wanneer onze planning het toelaat staan wij hier zeker voor open. Bij een opdracht in toekomst kunnen wij dit vooraf al meenemen in onze planning.

Bent u op zoek naar extra mankracht bij een grootschalig project en wilt u ter voorbereiding een indicatie van de arbeidskosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel