Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Sloopwerkzaamheden boerenschuur te Vessem

Totale sloop boerenschuur. De schuur dateert uit 1940 en had het einde van de levensduur bereikt. De sloopopdracht is door MvS Sloopbedrijf gecoördineerd en uitgevoerd.

Opdracht: Het totaal afbreken van de schuur dit in opdracht van de eigenaar. Dit oude bouwwerk had het einde van de levensduur bereikt, verder wilde de klant op de plek van de schuur een tuin aanleggen.

De wens van de eigenaar was de houten spanten en balken die in zeer goede staat verkeerden, in zijn geheel en onbeschadigd te behouden i.v.m. hergebruik voor een eventuele nieuwe schuur of bijgebouw.

Met een verreiker hebben wij op hoogte de onderdelen onbeschadigd kunnen verwijderen en op aangewezen plek geplaatst. Zo hebben wij de klantwens waargemaakt.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Verwijderen houten wandplaten
  • Demonteren houten kapconstructie
  • Verwijderen dak elementen
  • Verwijderen stoeptegels
  • Verwijderen betonnen opstaande rand
  • Uithakken betonnen vloer
  • Afvlakken van de grond

De asbesthoudende dakplaten waren in beheer van de klant vooraf verwijderd en afgevoerd.

Deze opdracht hebben wij binnen een dag uitgevoerd.

Schuur – Bijgebouw – Garage slopen

Het verzoek voor het slopen van een schuur komt meestal doordat het gebouw of object vervallen is en herbestemming geen optie is. De ruimte staat dan in de meeste gevallen al enige tijd leeg of is een opslagplek van rommel geworden. Vaak is het idee om dan een nieuw gebouw neer te zetten of het stuk grond op een andere wijze in gebruik te nemen.

Bent u van plan om een schuur – bijgebouw – garage te laten slopen en wilt u ter voorbereiding een indicatie van de sloopkosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel