Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Verwijderen leisteenvloer te Helmond

Het verwijderen van een leisteenvloer te Helmond. De woning dateert uit 1980. De sloopopdracht is door MvS Sloopbedrijf gecoördineerd en uitgevoerd.

Opdracht: Het verzoek om de leisteenvloer weg te hakken en de onderliggende vloerverwarming intact te houden.

In verband met de smaak van de klant wat de kleur en het materiaal betreft, past deze niet bij de inrichting die de klant voor ogen heeft.

Bij aankoop van deze nieuwe woning heeft de klant besloten voor in de woning te trekken de huidige vloer door ons te laten verwijderen om vervolgens een houten vloer te plaatsen.

Uitgevoerde werkzaamheden:

  • Hakken van de leisteenvloer
  • Opruimen van de vloer

Stenen vloeren zijn er in verschillende soorten, maten en materialen en zijn onderhoudsvrij.

Leisteen is een gesteente dat uit afwisselende laagjes opgebouwd is. Hierdoor heeft de steen een sterke splijting en verbrokkelt hij bij het hakken in dunne, plaatvormige brokken.

Leisteen wordt, naast dat deze op de vloer gelegd wordt, ook als dakbedekking gebruikt. Dit zie je veel op daken van kerken en in België en Duitsland op panden.

Verwijderen leisteenvloer

Bij het verwijderen van een leisteenvloer is het belangrijk om met het juiste gereedschap te werk te gaan.

In veel gevallen kan een nieuwe vloer over een oude heen gelegd worden. Wanneer u echter met de hoogte niet uitkomt, is het slopen van de vloer een prima optie.

Bent u van plan om uw leisteenvloer te verwijderen en wilt u ter voorbereiding een indicatie van de sloopkosten? Vraag dan kosteloos en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt bij ons altijd all-in prijzen en weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

Wij zijn ijzersterk in slopen!
Uw uitdaging is onze expertise.

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel