Gratis advies

Landelijke dekking

Prijs incl. afvoerkosten

Klanttevredenheid: 9,7

Top 5 sloop klussen 2019

Afgegeven nieuwbouwvergunningen nemen af door:
- minder beschikbare bouwlocaties
- complexere ontwikkelplannen en de stikstof
- en PFAS-problematiek.

Zoals vorig jaar ook merkbaar, zijn renovatieprojecten en transformatieprojecten sterk in opkomst. Dit zijn onze 5 meest uitgevoerde sloopklussen van 2019

1. Sloopwerk i.v.m. verduurzaming

In bijna alle gevallen werd de keuze om de objecten te slopen, gemaakt omdat er een duurzamer of ‘groeneralternatief voor in de plaats kwam; – slopen van schouwen – oude gevel of dakisolatie verwijderen – uithakken van vloeren – verwijderen van schuren.

2. Transformatie/Renovatie sloopwerk

Door herbestemming en/of herindeling van een aantal (leegstaande) panden zijn wij afgelopen jaar druk bezig geweest met de uitvoering van renovatie en transformatie sloopopdrachten. Van monumentaal pand tot bedrijfsruimte. Over het algemeen bestonden de sloopwerkzaamheden uit; deur of raam- openingen in muren maken, gedeeltelijk of volledig strippen van ruimtes.

Herbestemming biedt immers een goede oplossing voor de veranderende woningmarkt.

3. Vloeren slopen

Nieuwe huiseigenaren pakken meteen het moment aan, om alvorens in te trekken in de nieuwe woning, de vloer groots aan te pakken. Vaak was de vloer die er lag verouderd, of niet de smaak van de nieuwe eigenaar/bewoner. Afgelopen jaar zijn er heel wat nieuwe vloeren gelegd. Vele inclusief vloerverwarming. Wanneer er geen ruimte in hoogte is om een nieuwe vloer inclusief vloerverwarming aan te leggen wordt deze er volledig uitgehakt. Zo ontstaat er ruimte voor de opbouw van de nieuwe vloer.

4. Badkamer slopen

Door ons steeds drukker wordende bestaan, wordt de behoefte aan rust en ontspanning in huis steeds groter. Dit zagen we terug in het aantal badkamers die wij afgelopen jaar gesloopt hebben. Het creëren van een eigen thuis-spa is onwijs in trek!

5. Keuken slopen

Niet te vergeten, de keuken!  Hierbij zagen we afgelopen jaar de behoefte aan grotere maar doch minimalistische keukens voorzien van eilanden sterk terugkomen. Het verwijderen van muren, wand en vloer -tegels en het verleggen van leidingen betroffen de sloopwerkzaamheden.

Hulp nodig bij slopen?
Neem dan contact op met Martien

MvS sloopbedrijf werkt oplossingsgericht, doeltreffend en is zeer betaalbaar!

Ook interessant

Contact opnemen is makkelijk en vrijblijvend.
Martien van Schijndel